Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jardel Galatasaray / Mario Jardel Galatasaray L3o Flickr / Umarım türkler bana fırsat verir. dedi.

Jardel Galatasaray / Mario Jardel Galatasaray L3o Flickr / Umarım türkler bana fırsat verir. dedi.. Galatasaray'a dönebileceğini söyleyen mario jardel, şu sözleri kullandı Sadece bir sene kaldığı galatasaray'da attığı. Galatasaray'ın eski ve unutulmaz futbolcularından mario jardel, türkiye ve sarı kırmızılı takımda geçirdiği günlere dair bein sports'a açıklamalarda bulundu. Serdal köse 356 views5 months ago. Jardel galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamış ve telsim de 4 yıllığına galatasaray forma sponsoru olmuştur.

Super mario jardel | galatasaray golleri. 18 eylül 1973, fortaleza, brezilya), portekiz vatandaşlığına da sahip olan brezilyalı eski futbolcudur. Galatasaray'ın eski ve unutulmaz futbolcularından mario jardel, türkiye ve sarı kırmızılı takımda geçirdiği günlere dair bein sports'a açıklamalarda bulundu. 3 temmuz 2000 tarihinde 16 milyon dolar ile dönemin transfer rekoruna galatasaray'a imza atan mario jardel; Jardel, ferroviário'nun altyapısında yetişen bir futbolcudur.

Football Olympiastadion Munich Germany 4 8 2000 International Friendly Fc Bayern Munich Munchen Muenchen Vs Galatasaray Istanbul 3 1 Mario Jardel Istanbul Stock Photo Alamy
Football Olympiastadion Munich Germany 4 8 2000 International Friendly Fc Bayern Munich Munchen Muenchen Vs Galatasaray Istanbul 3 1 Mario Jardel Istanbul Stock Photo Alamy from c8.alamy.com
Galatasaray spor kulübü'nün tarihindeki en pahalı transferi. Galatasaray'a dönebileceğini söyleyen mario jardel, şu sözleri kullandı Serdal köse 356 views5 months ago. Umarım türkler bana fırsat verir. dedi. Galatasaray spor kulubü' nün eski bir oyuncusu olan mario jardel, 18 eylül1973 yılında brezilya'nın fortaleza şehrinde dünyaya gelmiştir. Galatasaray'dan sporting lizbon kulübüne geçen mario jardel, bir sezonda. Galatasaray'ın eski yıldızlarından mario jardel uefa'nın yaptığı listeye girdi. Jardel galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamış ve telsim de 4 yıllığına galatasaray forma sponsoru olmuştur.

Galatasaray'ın eski ve unutulmaz futbolcularından mario jardel, türkiye ve sarı kırmızılı takımda geçirdiği günlere dair bein sports'a açıklamalarda bulundu.

Mário jardel 2002 yılında avrupa gol kralı olmuştur. Galatasaray'ın eski golcüsü mario jardel, galatasaray'da geçirdiği günleri unutamadığını söylerken geri dönebileceğini söyledi. Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in ekibine, scout olarak katılan mario jardel, ilk raporunu brezilya ligi'nde gelecek vaat eden oyuncularla ilgili rapor hazırlayan jardel, flamengo'nun 2000. Çünkü bazı futbolcularla çalışmaya başladım. Jardel brezilya'den eski futbolcu santrafor son kulüp: Galatasaray'da bir yıl oynamasına rağmen attığı goller ile taraftarların. Galatasaray'dan sporting lizbon kulübüne geçen mario jardel, bir sezonda. Galatasaray'ın devre arasında mısır ekibi zamalek'ten kiraladığı mostafa mohamed, gollerine devam ediyor. Umarım türkler bana fırsat verir. dedi. Galatasaray'ın eski golcüsü mario jardel, galatasaray'da geçirdiği günleri unutamadığını söylerken geri dönebileceğini söyledi. Galatasaray 394.451 views1 year ago. Atlético rio negro clube (am)* 18 eyl.sporting lizbon'a transferinde galatasaray bonservisi dışında pavel horvath, mbo mpenza ve. Serdal köse 356 views5 months ago.

Jardel, o dönem birileri kafamı girdi ve aklımı. Jardel galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamış ve telsim de 4 yıllığına galatasaray forma sponsoru olmuştur. Sadece bir sene kaldığı galatasaray'da attığı. Galatasaray'ın eski yıldızlarından mario jardel sarı kırmızılı ekibe brezilya takımlarından flamengo forması giyen lincoln'ü önerdiği ortaya çıktı. O zaman durumun farkına çok varamamıştık aslında, çünkü galatasaray'ın ulaştığı seviye son derece üst düzeydeydi ve mario jardel transferi de bana o zamanlar nedense sıradan.

Supercup Fur Galatasaray Jardel Besiegt Real Madrid Der Spiegel
Supercup Fur Galatasaray Jardel Besiegt Real Madrid Der Spiegel from cdn.prod.www.spiegel.de
Atlético rio negro clube (am)* 18 eyl.sporting lizbon'a transferinde galatasaray bonservisi dışında pavel horvath, mbo mpenza ve. Galatasaray spor kulubü' nün eski bir oyuncusu olan mario jardel, 18 eylül1973 yılında brezilya'nın fortaleza şehrinde dünyaya gelmiştir. Galatasaray'ın eski futbolcularından mario jardel, sarı kırmızılı takımda geçirdiği günleri anlattı ve yakında galatasaray'a geri dönebileceğini açıkladı. Mario jardel galatasaray efsane golleri. Galatasaray'da bir yıl oynamasına rağmen attığı goller ile taraftarların. Galatasaray'ın eski yıldızı mario jardel, galatasarat ve porto kariyerinde şampiyonlar ligi'nde toplamda 28 gol atmıştı. Jardel galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamış ve telsim de 4 yıllığına galatasaray forma sponsoru olmuştur. Galatasaray'ın eski golcüsü mario jardel, galatasaray'da geçirdiği günleri unutamadığını söylerken geri dönebileceğini söyledi.

Jardel galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamış ve telsim de 4 yıllığına galatasaray forma sponsoru olmuştur.

Galatasaray'ın eski yıldızlarından mario jardel sarı kırmızılı ekibe brezilya takımlarından flamengo forması giyen lincoln'ü önerdiği ortaya çıktı. Jardel galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamış ve telsim de 4 yıllığına galatasaray forma sponsoru olmuştur. 18 eylül 1973, fortaleza, brezilya), portekiz vatandaşlığına da sahip olan brezilyalı eski futbolcudur. Profesyonel futbola vasco da gama'da başlamıştır. Sadece bir sene kaldığı galatasaray'da attığı. Galatasaray'ın devre arasında mısır ekibi zamalek'ten kiraladığı mostafa mohamed, gollerine devam ediyor. Galatasaray'a dönebileceğini söyleyen mario jardel, şu sözleri kullandı Galatasaray'da bir yıl oynamasına rağmen attığı goller ile taraftarların. Galatasaray spor kulubü' nün eski bir oyuncusu olan mario jardel, 18 eylül1973 yılında brezilya'nın fortaleza şehrinde dünyaya gelmiştir. Super mario jardel | galatasaray golleri. Serdal köse 356 views5 months ago. Galatasaray'ın eski futbolcularından mario jardel, sarı kırmızılı takımda geçirdiği günleri anlattı ve yakında galatasaray'a geri dönebileceğini açıkladı. Çünkü bazı futbolcularla çalışmaya başladım.

Atlético rio negro clube (am)* 18 eyl.sporting lizbon'a transferinde galatasaray bonservisi dışında pavel horvath, mbo mpenza ve. Jardel, o dönem birileri kafamı girdi ve aklımı. Galatasaray'ın eski futbolcularından mario jardel, sarı kırmızılı takımda geçirdiği günleri anlattı ve yakında galatasaray'a geri dönebileceğini açıkladı. Galatasaray spor kulübü'nün tarihindeki en pahalı transferi. Mário jardel de almeida ribeiro (brazilian portuguese:

Mario Jardel Galatasaray L3o Flickr
Mario Jardel Galatasaray L3o Flickr from live.staticflickr.com
Galatasaray'a dönebileceğini söyleyen mario jardel, şu sözleri kullandı Galatasaray'ın eski futbolcularından mario jardel, sarı kırmızılı takımda geçirdiği günleri anlattı ve yakında galatasaray'a geri dönebileceğini açıkladı. Jardel, o dönem birileri kafamı girdi ve aklımı. Jardel, ferroviário'nun altyapısında yetişen bir futbolcudur. Galatasaray'a özgü helikopterle florya'ya inme geleneğini sürdürenlerdendi. Search, discover and share your favorite galatasaray jardel gifs. Umarım türkler bana fırsat verir. dedi. The best gifs are on giphy.

Çünkü bazı futbolcularla çalışmaya başladım.

Sadece bir sene kaldığı galatasaray'da attığı. Galatasaray teknik direktörü fatih terim'in ekibine, scout olarak katılan mario jardel, ilk raporunu brezilya ligi'nde gelecek vaat eden oyuncularla ilgili rapor hazırlayan jardel, flamengo'nun 2000. O zaman durumun farkına çok varamamıştık aslında, çünkü galatasaray'ın ulaştığı seviye son derece üst düzeydeydi ve mario jardel transferi de bana o zamanlar nedense sıradan. Profesyonel futbola vasco da gama'da başlamıştır. Serdal köse 356 views5 months ago. Born 18 september 1973) is a brazilian retired footballer who played as a forward. Galatasaray spor kulübü'nün tarihindeki en pahalı transferi. Atlético rio negro clube (am)* 18 eyl.sporting lizbon'a transferinde galatasaray bonservisi dışında pavel horvath, mbo mpenza ve. The best gifs are on giphy. Galatasaray'ın eski golcüsü mario jardel, galatasaray'da geçirdiği günleri unutamadığını söylerken geri dönebileceğini söyledi. Galatasaray'ın devre arasında mısır ekibi zamalek'ten kiraladığı mostafa mohamed, gollerine devam ediyor. Galatasaray'da bir yıl oynamasına rağmen attığı goller ile taraftarların. Galatasaray'dan sporting lizbon kulübüne geçen mario jardel, bir sezonda.

Galatasaray'ın eski yıldızlarından mario jardel sarı kırmızılı ekibe brezilya takımlarından flamengo forması giyen lincoln'ü önerdiği ortaya çıktı jardel. Galatasaray'ın eski golcüsü mario jardel, galatasaray'da geçirdiği günleri unutamadığını söylerken geri dönebileceğini söyledi.